ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η προσφυγή του Σιλά, αναβολή για Ρινάλντι, Ρέις

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συζητήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο η προσφυγή του Σιλά εις βάρος του Παναθηναϊκού ενώ ακόμη μια αναβολή δόθηκε σε αυτές των Ρινάλντι και Ρέις.

Ημέρα εκδίκασης προσφυγών για τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα με μια εκ των τριών να συζητιέται και δυο να παίρνουν αναβολή.

Συγκεκριμένα στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο συζητήθηκε η προσφυγή του Σιλά ο οποίος αξιώνει 60.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό.

Από το τριφύλλι τόνισαν πως έχουν κάνει πρόταση στον Σιλά αλλά δεν έχουν βρει τον παίκτη ακόμα για να τους απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Από τη στιγμή που η προσφυγή του συζητήθηκε θα πάει προς δοσοποίηση χωρίς όμως και πάλι να υπάρχει πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με τις προσφυγές των Ρέις και Ρινάλντι και οι δυο έδωσαν την έγκριση τους ώστε να δοθεί αναβολή και οι δυο υποθέσεις θα συζητηθούν στις 5 Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Ρέις διεκδικεί ένα ποσό τις τάξεως των 140.000 ευρώ από τις 250.000 που του οφείλονται και ο Ρινάλντι αποτελεί τον μεγαλύτερο βραχνά αξιώνοντας 720.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ