ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκανε μαγνητικήο Μακέντα

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μακέντα έκανε μαγνητική και σήμερα (14/10) θα φανεί πότε θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Οι ενοχλήσεις στην μέση ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν τον επιθετικού του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα. Μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη έγιναν και πάλι έντονες οι ενοχλήσεις.

Οι πόνοι, που είχε ο παίκτης μετά το τέλος του αγώνα ήταν αφόρητοι. Και επειδή συνεχιζόντουσαν όλη την εβδομάδα αποφασίστηκε τελικά - όπως είχαμε αναφέρει- και ο Μακέντα έκανε μαγνητική.

Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί πότε θα είναι έτοιμος ο Ιταλός φορ και αν έχει ελπίδες να είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, ούτε το ιατρικό τιμ και ο προπονητής θέλουν να ρισκάρουν με την υγεία του παίκτη, που όταν πονάει δεν μπορεί να αποδώσει και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα που ήταν έντονοι οι πόνοι και πάλι.

Ο Δώνης ήδη έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να μην έχει στη διάθεσή του με τον Ατρόμητο τον Μακέντα και περισσότερα θα φανούν μετά τη σημερινή προπόνηση. Ο ίδιος ο Ιταλός σε τελευταία ανάρτησή του στο Instagram έγραψε ότι " ...οι σκληρές στιγμές δεν κρατούν πολύ. Οι σκληροί άνθρωποι, ναι..." Και με αυτό δείχνει τη θέλησή του να παίξει στο παιχνίδι στο Περιστέρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ