ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Είχε παλιόκαιρο την ώρα της... προπόνησης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης αναγκάστηκε να προσαρμόσει το πρόγραμμα της προπόνησης του Τριφυλλιού την Τετάρτη το πρωί καθώς η κακοκαιρία δεν επέτρεψε στους πράσινους να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα τους στα γήπεδα του "Γ. Καλαφάτης".

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που έχουν πλήξει την Αττική από το βράδυ της Τρίτης επηρέασαν και την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη το πρωί.

Συγκεκριμένα οι παίκτες του τριφυλλιού δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα τους στα γήπεδα του "Γ. Καλαφάτης" με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του να είναι αναγκασμένοι να αναπροσαρμόζουν τα σχέδια τους.

Οι παίκτες του τριφυλλιού μετά την αρχική προθέρμανση έκαναν μόνο κάποια τρεξίματα και εν συνεχεία το υπόλοιπο του προγράμματος το πέρασαν στο γυμναστήριο με τον Έλληνα τεχνικό να μην δουλεύει καθόλου πάνω στην τακτική ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα.

Θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Ινσούα και Κουλιμπαλί ενώ την Πέμπτη το απόγευμα οι πράσινοι θα πραγματοποιήσουν την πιο κρίσιμη προπόνηση ενόψει του ματς με την ομάδα της Αρκαδίας στην οποία θα κριθεί και η συμμετοχή του Κουρμπέλη στο παιχνίδι κόντρα στην πρώτη ομάδα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ