ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Είπε το "ναι" στην ανανέωση έως το 2023 και ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Είπε το "ναι" στην ανανέωση έως το 2023 και ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει συμφωνήσει προφορικά ώστε να ανανεώσει και αυτός το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό έως το 2023 με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ συν μπόνους.

Μια σημαντική εκκρεμότητα που έμενε να διευθετηθεί μετά το "ναι" του Φεντερίκο Μακέντα ήταν το τι μέλει γενέσθαι με τον Μπαρτ Σένκεφελντ του οποίου επίσης το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2021. Τελικά και με τον Ολλανδό υπάρχει θετική εξέλιξη καθώς από την Παρασκευή (28/8) το βράδυ ο Τσάβι Ρόκα έχει αποσπάσει το "ναι" του Ολλανδού αμυντικού στην πρόταση ανανέωσης που του εγινε μέσω του εκπροσώπου του.

Στις δύο πρώτες επαφές που είχε κάνει ο Ρόκα με τον Ολλανδό ατζέντη του «Σένκε», τον Βέζελ Βέζενμπεργκ, δεν υπήρξε συμφωνία. Για την ακρίβεια στην πρώτη περίπτωση υπήρξε μεγάλη διαφορά (περίπου 100.000€ σε ετήσια βάση), ενώ στη δεύτερη κουβέντα που έγινε, η απόσταση είχε μειωθεί στο... μισό, όπως είχε καταγράψει και το Sport24.gr. Η πλευρά Σένκεφελντ, αξιώνει ένα συμβόλαιο κοντά στις 340.000€ (από τις 200.000€ που παίρνει σήμερα), ενώ ο Παναθηναϊκός του προσέφερε ένα συμβόλαιο κοντά σε αυτό που λαμβάνει ο Φραν Βέλεθ (290.000€).

Ο Γιάννης Αλαφούζος όμως είχε δώσει εντολή στον Τσάβι Ρόκα να κλείσει και τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα για τον Παναθηναϊκό και αυτό όλα δείχνουν πως έγινε.

Η τελευταία πρόταση που έγινε όμως από τον Παναθηναϊκό ξεπερνούσε τις 300.000 και συγκεκριμένα έφτανε τις 320.000 ευρώ συν μπόνους με κλιμακωτά αυξανόμενες αποδοχές και ο Ολλανδός ατζέντης είπε και αυτός το ναι μετά από συνομιλία με τον Σένκεφελντ. Βέβαια επειδή και στο παρελθόν ο Ολλανδός ατζέντης του έμπειρου αμυντικού έχει δείξει μια περίεργη στάση και μέχρι να μπουν οι υπογραφές θα πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους.

Αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε κάποιο απρόοπτο όπως σημείωσαμε τότε δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα εκτός από τις υπογραφές στο συμβόλαιο του Μακέντα να έχουμε υπογραφές και στο συμβόλαιο ανανέωσης του Ολλανδού αμυντικοπύ ο οποίος ήταν μια από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη μεταγραφή που έκανε πέρυσι το τριφύλλι.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο έμπειρος αμυντικός είχε29 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα ενώ στο Κύπελλο είχε 3 συμμετοχές με 1 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ