ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εγκατέλειψε την προπόνηση με ενοχλήσεις ο Μπεκ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Bek, panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ούφε Μπεκ ένοιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό μετά το ρεπό της Κυριακής με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει τον Ούφε Μπεκ να εγκαταλείπει το πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του διπλού.

Ο Δανός που είχε μόλις επανέλθει από το διάστρεμμα που είχε υποστεί στις 27 Αυγούστου και είχε παίξει και στο φιλικό με τον Απόλλωνα το Σάββατο ένιωσε μια ενόχληση στον προσαγωγό την Δευτέρα, στη διάρκεια του διπλού και εγκατέλειψε το πρόγραμμα.

Μένει να δούμε αν είναι κάτι που θα τον αφήσει αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ή ένας τραυματισμός που θα του στερήσει τη συμμετοχή του στις προπονήσεις για μια-δυο μέρες.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Δευτέρας δεν πήραν μέρος οι Κουρμπέλης, Μακέντα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ απόντες είναι και οι διεθνείς με την Ελπίδων Μπουζούκης, Καμπετσής, Αποστολάκης.

Το πρόγραμμα στο οποίο πήρε κανονικά μέρος ο Κολοβός αλλά και οι παίκτες της Εθνικής Νέων που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, παιχνίδι κατοχής μπάλας και διπλό στο μισό γήπεδο. Στη διάρκεια του διπλού αποχώρησε με ενόχληση στον προσαγωγό ο Ούφε Μπεκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ