ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εγκαταλείπεται η ιδέα της Λεωφόρου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όλο και λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η χρησιμοποίηση της Λεωφόρου τη νέα σεζόν από τον Παναθηναϊκό μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι εξελίξεις με τον κορονοϊό επηρεάζουν συνολικά κάθε ομάδα, όχι μόνο το μπάτζετ της, αλλά και εν γένει τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει.

Στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα είχε επανέλθει στο μυαλό αρκετών η επιστροφή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά τις τελευταίες μέρες όλο και λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το συγκεκριμένο σενάριο.

Αυτό γιατί για το «Απόστολος Νικολαϊδης» αναμένεται να χρειαστούν κάποια έργα και ένα σημαντικό ποσό για κάποιες βελτιώσεις ενώ την ίδια ώρα τα έσοδα της επόμενης σεζόν δύσκολα θα μπορούσε να προβλέψει κανείς ποια θα ήταν, ιδίως αν λόγω του κορονοϊού δεν μπορούν να «πουληθούν» οι σουίτες.

Οπότε η χρησιμοποίηση της Λεωφόρου για τη νέα σεζόν σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι πως η ιστορική έδρα των πράσινων θα δηλωθεί ως δεύτερη στο φάκελο αδειοδότησης για τη χρονιά 2020-21.

Εκτός και αν τις επόμενες μέρες υπάρξει εκ νέου αλλαγή στις σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ