ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έγινε η πρόταση στον Χρήστο Δώνη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3 o Χρήστος Δώνης συναντήθηκε με τον Τσάβι Ρόκα με τον Ισπανό να του καταθέτει την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Ζήτησε λίγες ημέρες ο παίκτης.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χτες, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την πρόταση του στον Χρήστο Δώνη για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 25χρονος μέσος συναντήθηκε με τον Τσάβι Ρόκα με τους δύο άνδρες να συζητούν για όλα τα δεδομένα της ομαδας.

Για την πρόταση που κατατέθηκε στον Χρήστο Δώνη δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες.

Όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Τάσος Νικολογιάννης το μόνο σίγουρο είναι ότι σε σχέση με το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο οι απολαβές του 25χρονου μέσου θα είναι βελτιωμένες σε περίπτωση που ανανεώσει. Ο Δώνης άκουσε όλα όσα του είπε ο Ισπανός και ζήτησε λίγες ημέρες για να δώσει την απάντησή του.

Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την εξέλιξη της υπόθεσης, όμως είναι δεδομένο το δέσιμο του παίκτη με την ομάδα αφού προέρχεται από τις Ακαδημίες της. Παράλληλα, πάντα υπάρχει η προοπτική του εξωτερικού, για αυτό συνεργάζεται με το γραφείο του Γκονζάλβες.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ