ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έφτασε σε συμφωνία με τον Κολοβό το τριφύλλι

ΦΙΛΙΚΟ / ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Δημήτρη Κολοβό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια με σκοπό να ενισχύσει την επίθεση του. (VIDEOS

Σε συμφωνία με το διεθνή εξτρέμ, Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια καθώς αποχώρησε από το σύλλογο της Κύπρου έφτασε ο Παναθηναϊκός.

Ο 26χρονος επιθετικός θα ενισχύσει μεσοεπιθετικά το τριφύλλι και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από ένα διάστημα που αγωνίστηκε στο εξωτερικό με τις φανέλες της Βίλεμ, Μέχελεν και Ομόνοια.

Ο Κολοβός ο οποίος τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στην Κύπρο έλυσε το συμβόλαιο του την Τρίτη με την Ομόνοια και ταξίδεψε πίσω στην Ελλάδα αργά χθες το βράδυ. Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως έφτασε σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Την Τετάρτη το πρωί αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι και αν όλα πάνε καλά και προλάβει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες να ταξιδέψει στην Ολλανδία ώστε να μπορέσει να δει το φιλικό με τη Φέγενορντ. Από την Πέμπτη κιόλας θα ξεκινήσει προπονήσεις καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα μετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Ομόνοιας.

Ο Έλληνας διεθνής μπορεί να προσφέρει σε αρκετές θέσεις στην επιθετική γραμμή του επιθετικού, τόσο στα άκρα, όσο και πίσω από τον σέντερ φορ δίνοντας τη δυνατότητα στον Γιώργο Δώνη να τον χρησιμοποιήσει σε αρκετές θέσεις στην επίθεση του τριφυλλιού.

Πολύ καλή άποψη για την αξία του Κολοβού έχει τόσο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού όσο και ο Νίκος Νταμπίζας με τον τελευταίο να φέρνει εις πέρας μια σπουδαία μεταγραφή χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα.

Ο Κολοβός φέτος στην Κύπρο είχε 18 παιχνίδια και τέσσερα γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας. Με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον Άγγελο Αναστασιάδη να τον καλέσει και πάλι στην Εθνική Ελλάδος για τα προκριματικά του EURO 2020 όπου μάλιστα είχε σκοράρει και κόντρα στη Βοσνία στις 26/3. Λίγες μέρες μετά η Ομόνοια τον είχε κάνει δικό της καταβάλλοντας την οψιόν αγοράς στη Μέχελεν.

Ο Έλληνας επιθετικός όμως από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου από το σύλλογο δεν ήθελε να παραμείνει στους Κύπριους και έτσι βρήκε τον τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του και να συμφωνήσει με το "τριφύλλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ