ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης του Βέλεθ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την Τρίτη (7/7) ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει το συμβόλαιό του με το τριφύλλι και να ανακοινωθεί από τους πράσινους.

Την Τρίτη (7/7) το μεσημέρι, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φραν Βέλεθ, ολοκληρώνοντας έτσι και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Ισπανού αμυντικού, με τον οποίο οι πράσινοι έχουν προσύμφωνο από τις 10 Μαρτίου.

Ο Ισπανός στόπερ που εδώ και λίγες μέρες παει καθημερινά στο στο "Γ. Καλαφάτης" θα βρεθεί την Τρίτη (7/7) το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει το τελικό συμβόλαιό του με τους "πράσινους", να φορέσει την πράσινη φανέλα και να φωτογραφηθεί με αυτήν κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος της μικρής καθυστέρησης στις τελικές υπογραφές με τον Βέλεθ, είχε να κάνει με το "φορτωμένο" πρόγραμμα του ατζέντη του, ο οποίος είχε ζητήσει να έχει λίγες ημέρες στη διάθεση του πριν έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει δύο άλλες μεταγραφές σε ομάδες της ισπανικής αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ