ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εφικτή η απόκτηση του Μόργκαν

Παναθηναϊκός: Εφικτή η απόκτηση του Μόργκαν

Από το ντουέτο της Σέλτικ, ο Παναθηναϊκός έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να εντάξει στο δυναμικό του τον 22χρονο αριστερό εξτρέμ, Λούις Μόργκαν.

Ο Μίκι Τζόνστον είναι μία εξαιρετική περίπτωση για τον μνημονιακό Παναθηναϊκό, έστω και υπό μορφή δανεισμού. Όμως, οι παράγοντες της Σέλτικ δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν δανεικό έξω από τα όρια του Νησιού. Ο λόγος είναι απλός: θέλουν να έχουν τον Τζόνστον δίπλα τους, για να τον τσεκάρουν και η Αθήνα πέφτει μακριά...

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Celtic Park δεν τάσσονται όλοι υπέρ της παραχώρησης του 20χρονου εξτρέμ. Ο προπονητής Νιλ Λένον ακόμα δεν έχει εισηγηθεί για τη διαχείριση του Τζόνστον. Άρα, το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Σέλτικ ο Τζόνστον είναι καθ' όλα υπαρκτό. Όπως και να έχει, είναι σαφές ότι ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα βρει την άκρη με τον Σκωτσέζο εξτρέμ.

Την ίδια στιγμή, τα πράγματα είναι λιγότερο περίπλοκα με τον Λούις Μόργκαν. Ο 22χρονος εξτρέμ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λένον και παρότι επέστρεψε πρόσφατα από τη Σάντερλαντ, θα φύγει ξανά από τη Γλασκώβη. Το ερώτημα είναι που θα καταλήξει αυτή τη φορά και με ποιο καθεστώς. Ασφαλώς, ο ίδιος προτιμά κάτι μόνιμο για να μην άγεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Αγωνιστικά, ο Μόργκαν δεν έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο Νταμπίζας. Ο Μόργκαν δεν πατάει τόσο περιοχή, δεν έχει έφεση στο σκοράρισμα και συμβάλλει περισσότερο στη δημιουργία. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ξέρει ότι με το μπάτζετ που διαθέτει, δύσκολα θα βρει τον παίκτη που θα τον καλύπτει απόλυτα. Για αυτό δεν προσπερνάει τον αριστεροπόδαρο Σκωτσέζο.

Περαιτέρω, έχει σημασία να διευκρινιστούν οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή. Ο Νταμπίζας δεν θα ήθελε να μπλέξει με μία νέα υπόθεση Καλούμ Ρόμπερτς, ο οποίος διστάζει εδώ και τρεις μήνες να ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο "Ντάμπι" έχει τη συγκατάθεση της Σέλτικ για να επικοινωνήσει με τον Μόργκαν και θα επιδιώξει άμεσα να μάθει τη γνώμη του, για να προχωρήσει ή να τον εγκαταλείψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο του τριφυλλιού ο 20χρονος Μίκι Τζόνσον της Σέλτικ
Παναθηναϊκός: Ο Ρόμπερτς διστάζει να μετακομίσει
Παναθηναϊκός: Ανανέωσαν οι Μαυρομμάτης, Εμμανουηλίδης έμεινε ο Θεοχάρης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ