ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δυσκολίες για τον Φόρμγκορ

Παναθηναϊκός: Δυσκολίες για τον Φόρμγκορ

Ο Ολλανδός αμυντικός Βίτο Φόρμγκορ επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, αλλά η Μπραν δεν θέλει να χάσει τον αρχηγό της. Έφτασε στην Αθήνα ο Ζοάο Νούνες. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Δεν αιφνιδιάστηκαν οι άνθρωποι της Μπραν στο άκουσμα του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Βίτο Φόρμγκορ. Οι Νορβηγοί γνωρίζουν ότι ο αρχηγός τους ψάχνεται στο εξωτερικό, αφού στην πρόσφατη επικοινωνία τους δεν συζήτησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει στις 31/12/2019.

Μετά από μία διετία στη Νορβηγία, ο Φόρμγκορ επιθυμεί να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και ο Παναθηναϊκός του δίνει μία διέξοδο. Τυπικά, από την 1η Ιουλίου ο Ολλανδός στόπερ έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα, αλλά για να συμφωνήσει από την 1/1/2020 και ύστερα...

Βέβαια, το σημαντικό είναι αν οι παράγοντες της Μπραν έχουν τη διάθεση να αποδεσμεύσουν νωρίτερα τον Φόρμγκορ και αυτό δεν το γνωρίζει ακόμα ο Νίκος Νταμπίζας. Πάντως, από την πλευρά του 30χρονου αμυντικού τονίζεται ότι η ομάδα του δεν θα προβάλλει αντιρρήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, η τεχνική ηγεσία της Μπραν υπολογίζει τον Φόρμγκορ για το φετινό πρωτάθλημα και έχει εισηγηθεί για τη διατήρηση του στο ρόστερ έως τον Δεκέμβριο. Στον αντίποδα, ο Νταμπίζας δεν προτίθεται να πληρώσει χρήματα για την αγορά του Ολλανδού και θα συζητούσε για να αφήσει μόνο ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτό σημαίνει ότι η μεταγραφή του Φόρμγκορ στον Παναθηναϊκό έχει αρκετές δυσκολίες για να τελεσφορήσει. Κυρίως, οι άνθρωποι της Μπραν πρέπει να αλλάξουν στάση και να επιτρέψουν στον Φόρμγκορ να φύγει πρόωρα. Ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει στους "πράσινους" ότι δεν θα έχει πρόβλημα και μένει να επιβεβαιωθεί.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΝΟΥΝΕΣ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (22/7) ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Ζοάο Νούνες. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στην πρωτεύουσα μαζί με τον ατζέντη του, προκειμένου να τελειώσουν με τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Νούνες θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης (28/8) και κατόπιν θα υπογράψει το συμβόλαιο του, που θα είναι τριετούς διάρκειας. Ο 23χρονος στόπερ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Νταμπίζα και πιστεύει ότι μέσω του Παναθηναϊκού θα επαναφέρει την καριέρα του σε ανοδική τροχιά.

Photo credits: Brann Official

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ