ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δυσκολεύει η συμμετοχή του Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Δυσκολεύει η συμμετοχή του Σένκεφελντ
EUROKINISSI

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ούτε την Παρασκευή (έκανε θεραπεία) λόγω του τραυματισμού του στο γλουτό από την προπόνηση της Τετάρτης και πλέον μειώνονται οι πιθανότητες παρουσίας του στην κυριακάτικη (13/9) πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της ιατρικής ομάδας του « τριφυλλιού» ήταν καθησυχαστικές, ωστόσο, οι ενοχλήσεις του Ολλανδού -στο σημείο που χτύπησε πέφτοντας άτσαλα στην προχθεσινή προπόνηση- δεν έχουν υποχωρήσει. Ο «Σένκε» δεν θέλει να χάσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και θα δοκιμάσει και αύριο να προπονηθεί. Εάν «μπει» με την ομάδα, ο Ντάνι Πογιάτος θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, ειδάλλως θα μείνει εκτός.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Καταλανός τεχνικός δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση το δίδυμο Πούγγουρα και Βέλεθ (προπονήθηκε κανονικά σήμερα, μετά τη χθεσινή «αποφόρτιση»), οι οποίοι έχουν και το προβάδισμα πλέον για να ξεκινήσουν στην «πράσινη» ενδεκάδα της Τρίπολης, ενώ έχει σταντ-μπάι και τον νεαρό στόπερ Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος θα μπει στην αποστολή εάν τεθεί «off» ο Σένκεφελντ.

Πριν την έναρξη της προπόνησης όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, με τα αποτελέσματα να αναμένονται το βράδυ της Παρασκευής.

Από εκεί και πέρα, πριν βγουν οι «πράσινοι» στο γήπεδο, παρακολούθησαν για περίπου μισή ώρα βίντεο από αγώνες του Αστέρα Τρίπολης (καλοκαιρινά φιλικά), με τον Ντάνι Πογιάτος να κάνει σχετικές επισημάνσεις και να αναλύει σημεία του παιχνιδιού του προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την προπόνηση στο γήπεδο με προθέρμανση, παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Poll: Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα;
Big-5: Αυτά πήραν, αυτά τους λείπουν στις μεταγραφές
Νέοι κανονισμοί: Αυτό πλέον δεν θα είναι χέρι
Η SuperLeague Interwetten 2020/21 στη σέντρα: Ο οδηγός του Sport24.gr
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ