ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια για τη συνέντευξη του Δώνη

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI)
Donis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Η ενόχληση στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού για την επιλογή του Mέσου στο οποίο μίλησε ο 50χρονος τεχνικός, αλλά και το γεγονός ότι δεν είχε ζητήσει άδεια από την ΠΑΕ για να δώσει συνέντευξη.

Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Δώνης το βράδυ της Κυριακής (14/06) στην τηλεοπτική εκπομπή «SuperΜπάλα» τουMEGA, δημιούργησε έκπληξη και αρκετά έντονη δυσαρέσκεια στη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αφενός για την επιλογή του μέσου, διότι η συνέντευξη παραχωρήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο οι σχέσεις της ηγεσίας του ποδοσφαιρικού "τριφυλλιού" είναι ξανά στα "κόκκινα" κι αφετέρου, διότι -όπως υποστηρίξει η "πράσινη" ΠΑΕ- ο 50χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού δεν είχε ενημερώσει σχετικά τον σύλλογο.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όταν ένας παίκτης ή προπονητής πρόκειται να προγραμματίσει μία τηλεοπτική συνέντευξη, οφείλει πρώτα απ’ όλα να πάρει τη σχετική άδεια από τη διοίκηση του συλλόγου.

Κάτι που, όπως τονίζουν στην ΠΑΕ, στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε. Κι ο Δώνης ενήργησε, δίχως να έχει πάρει άδεια ή να ενημερώσει σχετικά τα στελέχη του κλαμπ, βάσει των όσων προβλέπουν οι εσωτερικοί κανονισμοί, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να ενημερωθούν για τη συνέντευξη από το δελτίο Τύπου του σταθμού, που τη διαφήμισε λίγα 24ωρα πριν την εκπομπή.

Όλα αυτά, τη στιγμή που φαινόταν να έχει "σβήσει" η... φωτιά που είχε ανάψει πριν από δύο εβδομάδες, μετά την επιστολή "διαζυγίου" που έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος στις 28/05 προς τον Έλληνα τεχνικό κι όλα όσα ακολούθησαν και «γιγάντωσαν» την εσωστρέφεια στην ομάδα για 48 ώρες.

Με τις δύο πλευρές να ρίχνουν εντέλει νερό στο κρασί τους και να συμφωνούν για ένα ομαλό φινάλε, με κοινή πορεία ως την ολοκλήρωση τωνplayoffsκαι λύση της συνεργασίας τους την 20ή Ιουλίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ