ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δυνατά για Λύρατζη με φόρμουλα αλα Πούγγουρα

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης, αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα επιδιώξει να τον αποκτήσει με φόρμουλα αλα Αχιλλέα Πούγγουρα.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση δεξιού μπακ και ψηλά στη λίστα βρίσκεται η περίπτωση του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και πέρυσι έπαιξε στη Super League με το Βόλο (24 συμμετοχές, 1 γκολ).

Το "τριφύλλι" παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Δικέφαλο του Βορρά αναφορικά με τη θέση του δεξιού μπακ, αλλά οποιαδήποτε εξέλιξη θα σημειωθεί μετά τον αγώνα του με τη Μπενφίκα, την Τρίτη (15/9, 21.00).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του και για τον Λύρατζη θα επιδιώξει να πετύχει συμφωνία αλα Πούγγουρα. Δηλαδή με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Στο συμβόλαιο του Πούγγουρα είχε μπει ποσοστό 35%, τώρα με τον Λύρατζη θα γίνει κουβέντα για 50%!

Πρέπει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Λύρατζη, που βλέπει ότι δεν θα έχει χώρο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, δεν είναι η μοναδική από την εγχώρια αγορά που εξετάζεται. Υπάρχουν εναλλακτικές στο μπλοκάκι του τεχνικού διευθυντή των "πρασίνων", Τσάβι Ρόκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Επίσημα Χουάνκαρ μέχρι το 2022
Παναθηναϊκός: Αποχώρησε προληπτικά ο Σένκεφελντ μετά από άτσαλη πτώση
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ