ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δοκιμές με Σένκεφελντ από τον Δώνη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης δοκιμάζει τον Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρότι ακόμα ο ποδοσφαιριστής δεν είναι έτοιμος.

Τετράδα στην άμυνα έδειξαν οι δοκιμές που έκανε την Πέμπτη (19/9) ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Το αξιοσημείωτο είναι ότι για δεύτερη διαδοχική μέρα, ο Δώνης τοποθέτησε τον Μπαρτ Σένκεφελντ με τους βασικούς, ως παρτενέρ του Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο Ολλανδός στόπερ δεν βρίσκεται στο 100% της φόρμας του, αλλά προφανώς ο Δώνης δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Φάνη Μαυρομάτη, μετά το ματς με τον Άρη.

Ασφαλώς, η χρησιμοποίηση του Σένκεφελντ έχει το ρίσκο της, όμως καμία επιλογή του Δώνη αυτή την εποχή δεν παρέχει απόλυτη ασφάλεια. Στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας, ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο γκολκίπερ, ο Ματίας Γιόχανσον ο δεξιός μπακ και ο Εμάνουελ Ινσούα ήταν ο αριστερός μπακ.

Για τη μεσαία γραμμή, ο Δώνης επεξεργάζεται δύο σχηματισμούς με τους ίδιους παίκτες. Στο σύστημα 4-2-3-1, οι Δώνης και Κουρμπέλης θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Ζαχίντ και ο Μπουζούκης δοκιμάστηκαν ως ακραίοι χαφ, ο Κολοβός είχε ρόλο επιτελικού χαφ και ο Μακέντα έπαιξε στην επίθεση. Στη δεύτερη και μικρότερη χρονικά δοκιμή, ο Δώνης τσέκαρε το "ρόμβο" στη μεσαία γραμμή, με "εξάρι" τον Κουρμπέλη, τους Χρήστο Δώνη και Μπουζούκη εσωτερικούς μέσους, τον Ζαχίντ "δεκάρι" και τους Κολοβό - Μακέντα επιθετικό δίδυμο.

Εξυπακούεται ότι ο Δώνης δοκιμάζει τις σκέψεις του, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα τις εφαρμόσει στο κυριακάτικο ματς. Ο Δώνης έχει χρόνο να συζητήσει με τους συνεργάτες του, να αναλύσουν τον Ολυμπιακό και να αποφασίσουν μία άλλη τακτική προσέγγιση. Ωστόσο, τουλάχιστον σε επίπεδο προσώπων, τα περιθώρια ελιγμών είναι μικρά για τον Δώνη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ