ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δικάστηκε η προσφυγή του Ρινάλντι που διεκδικεί 620.000 ευρώ

Παναθηναϊκός: Δικάστηκε η προσφυγή του Ρινάλντι που διεκδικεί 620.000 ευρώ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκδικάστηκε την Δευτέρα η προσφυγή του Ρινάλντι εις βάρος του Παναθηναϊκού με τον παίκτη να εμμένει στην καταβολή 620.000 ευρώ και το τριφύλλι να ζητάει να βγει γρήγορα η απόφαση και η δοσοποίηση για να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να τα βρουν με τον Ρινάλντι όλο το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με τις οφειλές προς το πρόσωπο του και έτσι την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του και δεν υπήρξε νέα αναβολή.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016 ο Αργεντινός προέβλεπε να πάρει από τον Παναθηναϊκό ένα ποσό που έφτανε τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ και απ' αυτά ο Ρινάλντι πήρε μόλις 270.000 ευρώ.

Και εν συνεχεία έκανε την προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού με την οποία ζήτησε 700.000 ευρώ ως αποζημίωση και 120.000 ευρώ από ρήτρες που δεν πληρώθηκε τα χρήματα στην έδρα του. Δηλαδή συνολικά η απαίτηση του από το τριφύλλι άγγιζε τις 820.000 ευρώ.

Από αυτά τα χρήματα το προηγούμενο διάστημα 200.000 ευρώ και μένει ένα ποσό της τάξεως των 620.000 ευρώ συν τόκους και δικαστικά έξοδα.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν να βγει γρήγορα η απόφαση και η δοσοποίηση προκειμένου να αρχίσουν να καταβάλουν κάποιες δόσεις στον Ρινάλντι και να μην υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση του "τριφυλλιού" αφού η οφειλή προς τον Αργεντινό είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΡΕΙΣ

Σε αντίθεση με τον Ρινάλντι δεν εκδικάστηκε η υπόθεση του Ρέις με τις δυο πλευρές να ζητούν αναβολή καθώς ο Πορτογάλος έχει υπογράψει τον συμβιβασμό με τον Παναθηναϊκό αλλά ακόμα δεν έχει αποσταλεί από την πρεσβεία της Ελλάδας στη Βουλγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ