ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Μακέντα, συμπλήρωσε κάρτες ο Κολοβέτσιος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και η παρουσία του στο ματς με τον Παναιτωλικό είναι αμφίβολη. Χάνει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδι ο Κολοβέτσιος.

Μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο ο Φεντερίκο Μακέντα βρέθηκε στο "Υγεία" για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στον αριστερό αστράγαλο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Ιταλός φορ έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το επόμενο Σάββατο είναι αμφίβολη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Έχει κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και έκανε μαγνητική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε δευτέρου βαθμού διάστρεμμα στους έξω συνδέσμους. Θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα. Η πορεία της αποθεραπείας του θα αξιολογείται καθημερινά ενόψει του αγώνα του επόμενου Σαββάτου".

Από εκεί πέρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του Σιδηρόπουλου ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και αυτή ήταν η τέταρτη τη φετινή σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς της Super League κόντρα σε Παναιτωλικό (εκτός), Ξάνθη (εντός), Λαμία (εκτός) και ΑΕΛ (εντός).

Όσο για τον Χρήστο Δώνη που αποβλήθηκε με δυο κίτρινες στις καθυστερήσεις του αγώνα θα λείψει από το ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη κόντρα στον Κισσαμικό και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ