ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα και ο Περέα, ξεμένει από επιθετικούς ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νέο πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη, καθώς ο Χουάν Περέα υπέστη διάστρεμμα στη σημερινή (15/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (20/10, 19:30).

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών στον Παναθηναϊκό. Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Χουάν Περέα υπέστη διάστρεμμα, η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες.

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε νέο "πονοκέφαλο" στον Γιώργο Δώνη, καθώς εκτός βρίσκεται κι ο Φεντερίκο Μακέντα που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αύριο (16/10) θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Σε περίπτωση που ο Ιταλός δεν καταφέρει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (20/10, 19:30), τότε δημιουργείται ένα τεράστιο κενό στην επίθεση των "πρασίνων". Αν τεθούν νοκ άουτ τόσο ο Περέα όσο και ο Μακέντα, οι επιλογές του Δώνη είναι οι Καμπετσής, Βέργος και Κολοβός.

Από εκεί και πέρα, νοκ άουτ είναι και ο Ούφε Μπεκ που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα. Οι διεθνείς με την Ελπίδων, Μπουζούκης, Καμπετσής, Αποστολάκης ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής μπάλας και ασκήσεις ταχυδύναμης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Μόνος του τραυματίστηκε ο Μπεκ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ