ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν

Παναθηναϊκός: Διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ένα στον Μπουζούκη και ένα στον Μακέντα, και έκαναν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά το τριφύλλι έπαιξε αρκετά καλά και θα μπορούσε να είχε φύγει με βαθμό ή και βαθμούς από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα όμως στο τριφύλλι διαμαρτύρονταν για τη διαιτησία του Γκεστράνιους και δύο πέναλτι που δεν υπέδειξε υπέρ των πράσινων, ένα στο πρώτο ημίχρονο σε κλοτσιά του Μπουζούκη μέσα στην περιοχή και ένα στο δεύτερο μέρος σε πάτημα του Μπα πάνω στον Μακέντα (φωτό).

Δύο φάσεις που ο Φινλανδός ρέφερι δεν υπέδειξε τίποτα στην αρχή, ειδοποιήθηκε από το VAR πως ίσως υπάρχει παράβαση, και αφού εξέτασε και ο ίδιος το VAR αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

Στα αποδυτήρια οι περισσότεροι παίκτες αφού είδαν τις φάσεις σε ριπλέι έκαναν λόγο για πέναλτι τα οποία κακώς δεν έδωσε ο Γκεστράνιους και μάλιστα έκαναν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ