ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Δένει" τους δύο μικρούς γκολκίπερ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο Τσάβι Ρόκα θα στραφεί στις ανανεώσεις με τον Καταλανό να θέλει να "δέσει" τους Ξενόπουλο και Χριστογεώργο μέχρι το 2023.

Η επιστροφή του Τσάβι Ρόκα από τη Βαρκελώνη το μεσημέρι της Παρασκευής (25/9), "ενεργοποιεί" πλέον τις τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Το δεξιό άκρο της άμυνας "κλείνει" μετά την έλευση του Αντονίτο Ρεγάλ, ο οποίος αφίχθη λίγες ώρες αργότερα στην Αθήνα και το Σάββατο (26/9) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022.

Η τελευταία «εκκρεμότητα» στο "πράσινο" ρόστερ, αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου οι Ρόκα και Πογιάτος αναζητούν έναν παίκτη που θα μπορέσει να κάνει τη... διαφορά, καλύπτοντας τόσο το "6", όσο και το "8", με το όνομα του Μπενιάτ Ετσεμπαρία να παραμένει πάντα στο... κάδρο του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχουν κι άλλα "μέτωπα", τα οποία σκοπεύει να κλείσει σύντομα ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Όπως οι επεκτάσεις συμβολαίων των Βασίλη Ξενόπουλου και Νίκου Χριστογεώργου.

Οι δύο νεαροί γκολκίπερς του "τριφυλλιού"μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο του 2021 και στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να "επενδύσουν" πάνω τους και να "δέσουν" έως το καλοκαίρι του 2023, τους δύο τερματοφύλακες που αποτελούν τις μπακ-απ επιλογές πίσω από τον Σωκράτη Διούδη και προέρχονται και από τα "σπλάχνα" του συλλόγου (ποδοσφαιρικά "προϊόντα"της "πράσινης" Ακαδημίας).

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει μία "επιδερμική" κουβέντα με τους ανθρώπους και των δύο πορτιέρο, ωστόσο εντός τις επόμενες δέκα μέρες (πιθανότατα μετά τη λήξη του μεταγραφικού "παράθυρου"στις 5/10) σκοπεύουν να περάσουν σε πολύ πιο επίσημες συζητήσεις.

Από εκεί και πέρα, στο πλάνο "ανανεώσεις" βρίσκονται και τα ονόματα άλλων δύο "μικρών" της πρώτης ομάδας: Του Βασίλη Ζαγαρίτη και του Δημήτρη Καραγιάννη, που επίσης δεσμεύονται με συμβόλαια έως το καλοκαίρι του 2021.

Για τον Ζαγαρίτη, η πρώτη σκέψη που υπάρχει είναι να επεκτείνει τη συνεργασία του κι εν συνεχεία να δοθεί δανεικός για ένα χρόνο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πολύ πιο "έτοιμος" στο φινάλε της σεζόν, καθώς στο "τριφύλλι" θεωρούν πως είναι ένα σημαντικό πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε, μετά την έλευση του Χουάνκαρ και την επικείμενη "επιστροφή" του Χατζηθεοδωρίδη, ο χώρος και ο χρόνος στο αριστερό άκρο της "πράσινης" άμυνας θα είναι απειροελάχιστος. Θα γίνει πάντως, μία συνολική κουβέντα μαζί του κι όλα είναι ανοικτά.

Αντίστοιχο πλάνο (επέκτασης και δανεισμού) υπάρχει και για τον Καραγιάννη, ο οποίος είναι σταθερό μέλος της πρώτης ομάδας εδώ κι αρκετές εβδομάδες, πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά κι έδειξε πως έχει τις προδιαγραφές για να αποτελέσει μία επιλογή για το μέλλον...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ