ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Δεν υφίσταται θέμα Μπεργκ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες"

Παναθηναϊκός: "Δεν υφίσταται θέμα Μπεργκ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τον Παναθηναϊκό διέψευδαν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και τόνιζαν πως το πλάνο της οικονομικής εξυγίανσης και της ανάδειξης παικτών από την ακαδημία είναι σε προτεραιότητα.

Τις τελευταίες μέρες, μετά και την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό, υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα πως το τριφύλλι αλλάζει πολιτική στις μεταγραφές και θα μπορούσε να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για ένα καλό συμβόλαιο. Ενώ μεταξύ των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων για το καλοκαίρι γράφτηκαν τα ονόματα των Μπεργκ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες.

Από το τριφύλλι ήρθαν να διαψεύσουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα τονίζοντας πως δεν υφίσταται κανένα θέμα με τους τρεις ποδοσφαιριστές και πως το πλάνο των πράσινων και η φιλοσοφία παραμένει το οικονομικό συμμάζεμα και όχι να ξεφύγει και πάλι το πράγμα.

Και για να γίνει αυτό σε πρώτο πλάνο μπαίνει η αξιοποίηση παικτών από την ακαδημία και η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα από το τριφύλλι έλεγαν αρχικά πως: "Δεν υφίσταται κανένα θέμα Μπεργκ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, και όλο αυτό των τελευταίων ημερών περί μεταγραφών είναι εντελώς εκτός κλίματος και φιλοσοφίας του συλλόγου όπως εφαρμόζεται από την περασμένη σεζόν".

Και πως η ακαδημία και η αξιοποίηση των παιδιών της βρίσκεται σε πρώτο πλάνο: "Η έμφαση δίνεται στην αξιοποίηση παικτών της Ακαδημίας, στην εξέλιξη των νεαρών παικτών που ήδη είναι στην πρώτη ομάδα και οικονομικά η προσπάθεια ήταν και παραμένει να μαζευτούμε, όχι να απλωθούμε ή και να ξεφύγουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ