ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν θα παρθεί ρίσκο με τον Κουρμπέλη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Αστέρα (16/2, 19:00), αλλά το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού παραμένει επιφυλακτικό.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα αρχίσει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Σαββατιάτικο (16/2) παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο αρχηγός γυμνάστηκε ατομικά την Πέμπτη (14/2) και η εισήγηση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να προφυλαχτεί, ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Ο Κουρμπέλης επιμένει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, παρά τις παραινέσεις για να μείνει στην εξέδρα. Ένα ενδιάμεσο σενάριο προβλέπει ότι ο 25χρονος αμυντικός χαφ θα συμπεριληφθεί στην 18άδα και θα χρησιμοποιηθεί από τον Γιώργο Δώνη μόνο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο Ινσούα και ο Κουλιμπαλί υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους. Ο Χρήστος Δώνης έχει αποθεραπευτεί και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, όπως και οι Μακέντα και Κάτσε οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Οι παίκτες έκαναν προθέρμανση, παιγνίδι κατοχής και οικογενειακό δίτερμα τακτικής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ