ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Δεν θα κάνουμε ένσταση, προκρίσεις στο γήπεδο κι όχι στα χαρτιά"

Παναθηναϊκός: "Δεν θα κάνουμε ένσταση, προκρίσεις στο γήπεδο κι όχι στα χαρτιά"
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι δεν θα καταθέσει ένσταση για το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία λόγω της "διαβόητης" 4ης αλλαγής.

Δεν θα προχωρήσει σε ένσταση ο Παναθηναϊκός για το ματς με τη Λαμία σχετικά με τη δυνατότητα που δεν δόθηκε στις δύο ομάδες να πραγματοποιήσουν τέταρτη αλλαγή στην παράταση της ρεβάνς των δύο ομάδων για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η "πράσινη" ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι παρά το γεγονός ότι της δίνεται η δυνατότητα, τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου "μας επιτάσσουν να κερδίζουμε τους αγώνες και τις προκρίσεις στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά".

Το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να καταθέσουν την άποψή τους για το εάν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταθέσει ένσταση ή όχι για το ματς με τη Λαμία και το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο.

Αυτό σημαίνει ότι η πρόκριση έχει ως είναι υπέρ της Λαμίας στα προημιτελικά. Οι "κυανόλευκοι" συναντούν στους 8 τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο προπονητές, Γιώργος Δώνης και Μάκης Χάβος, είχαν σηκώσει παίκτες για προθέρμανση, αλλά ενημερώθηκαν από τον διαιτητή, Τάσο Παπαπέτρου, ότι δεν έχουν δικαίωμα. Ο διεθνής ρέφερι εξήγησε στις δύο ομάδες ότι οι κανόνες διεξαγωγής της διοργάνωσης καθορίζονται από το καταστατικό (ΚΑΠ) και μόνο.

Η ΕΠΟ, ωστόσο, με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι έχει ενημερώσει όλους τους αρμόδιους για την εναρμόνιση με τον νέο κανονισμό της FIFA και στέλνει τον διεθνή διαιτητή στην ΚΕΔ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

"Στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαμίας στο ΟΑΚΑ στις 24/1/2019 εφαρμόστηκε λανθασμένα ο κανονισμός για την πραγματοποίηση τέταρτης αλλαγής από τη στιγμή που η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε παράταση.

Παρά τη δυνατότητα της να καταθέσει ένσταση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να πράξει κάτι τέτοιο. Τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου μας επιτάσσουν να κερδίζουμε τους αγώνες και τις προκρίσεις στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά.

Συγχαρητήρια στη Λαμία για την πρόκρισή της".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ