ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δεν πήγε τελικά στο "Καλαφάτης" ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Δεν πήγε τελικά στο "Καλαφάτης" ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος απουσίασε από το δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος εξαιτίας σημαντικής υποχρέωσης, αλλά έχει αποφασίσει να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο. Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν τα πρόστιμα στους εργαζόμενους στο αθλητικό κέντρο.

Παρότι υπήρχε η αίσθηση ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραστεί στο δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος το βράδυ της Παρασκευής 21/12 στο "Γεώργιος Καλαφάτης", κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημέρωσε τον Νίκο Νταμπίζα ότι δεν θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο εξαιτίας μίας σημαντικής υποχρέωσης που δεν μπορούσε να αναβάλλει.

Ωστόσο, η απουσία του δεν αναιρεί την πραγματικότητα. Ο Αλαφούζος ασχολείται ξανά με τα δρώμενα στον Παναθηναϊκό και θα επισκεφτεί το "Γεώργιος Καλαφάτης" με την πρώτη ευκαιρία. Φυσικά, δεν πρόκειται να έχει την ενασχόληση που είχε προ του Σεπτεμβρίου του 2017, όμως επιθυμεί να δείξει σε όλους ότι πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια για το οικονομικό κομμάτι.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές έλαβαν μία αξιέπαινη πρωτοβουλία. Όπως μετέφεραν οι αρχηγοί εκπροσωπώντας την ομάδα, ζήτησαν να δώσουν το ποσό που συγκεντρώνεται από τα πρόστιμα τους στους εργαζομένους στο αθλητικό κέντρο. Ο Νταμπίζας και ο Δώνης δέχτηκαν το αίτημα και τα χρήματα μοιράστηκαν στο δείπνο.

Παναθηναϊκός: Δεν πήγε τελικά στο "Καλαφάτης" ο Αλαφούζος

Ο κάθε φάκελος έγραφε το όνομα του παίκτη που πλήρωσε πρόστιμο και του υπαλλήλου, ο οποίος τον παραλάμβανε. Ο Κουρμπέλης έδωσε τους φακέλους εκ μέρους των παικτών και ο κάθε εργαζόμενος που τον παραλάμβανε, έβγαζε ένα μικρό λόγο που προκαλούσε ευθυμία.

Το κλίμα στο δείπνο ήταν τόσο καλό που το σχολίαζαν όλοι όσοι ήταν παρόντες και τόνιζαν ότι αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του φετινού Παναθηναϊκού. Είναι προφανές ότι τέτοιες βραδιές ενισχύουν τους δεσμούς του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα βοηθήσουν στον δεύτερο γύρο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ