ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις ο Κουρμπέλης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στα επόμενα παιχνίδια, ενώ η συντηρητική αγωγή στον Κουρμπέλη αποδίδει.

Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί στον "πράσινο" πλανήτη, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία. Η απογοήτευση των παικτών ήταν εμφανής στην προπόνηση της Παρασκευής (25/1), αλλά ο Γιώργος Δώνης έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους παίκτες να αναλογιστούν τα λάθη τους και να δουλέψουν σκληρά για να τα διορθώσουν, ώστε να αποκομίσουν ένα κέρδος από τα όσα συνέβησαν. Ασφαλώς, αυτό θα χρειαστεί το χρόνο του, αφού η ομάδα τώρα μαθαίνει...

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν κανονικά, διότι οι κακές καιρικές συνθήκες επηρέασαν το "Γεώργιος Καλαφάτης". Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση και οι υπόλοιποι ελαφρύ τρέξιμο και γυμναστήριο.

Το θετικό είναι ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και αυτό σημαίνει ότι η συντηρητική αγωγή αποδίδει. Εφόσον ο αρχηγός συνεχίσει να μην πονάει, τότε το ενδεχόμενο της αρθροσκόπησης θα απομακρυνθεί οριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ