ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν παίζει ο Μακέντα, προβληματίζεται ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η παρουσία του Φεντερίκο Μακέντα στο ματς με τον Ατρόμητο είναι εξαιρετικά δύσκολη και ο Γιώργος Δώνης καλείται να βγάλει... λαγό από το καπέλο.

Ο Φεντερίκο Μακέντα εξακολουθεί να πονάει στη μέση με την παρουσία του στο ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο να είναι εξαιρετικά αμφίβολη και τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του Ιταλού.

Μαζί με τον έμπειρο φορ όμως... πονάει και ο Παναθηναϊκός που ούτως η άλλως τη φετινή σεζόν έχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση με μόλις τέσσερα γκολ σε έξι παιχνίδια και μόνο ένα εξ αυτών σε κανονική ροή αγώνα.

Ο Γιώργος Δώνης μπορεί να δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε ερώτηση για τη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Κολοβού ως σέντερ φορ πως έχει πέντε επιθετικούς αλλά αν δει κανείς τι συμβαίνει έως τώρα με τους παίκτες που μπορούν να παίξουν στην κορυφή της επίθεσης θα δει πως ουσιαστικά κανείς δεν έχει βοηθήσει. Εξαίρεση ο Περέα αλλά και αυτός όχι με γκολ αλλά με την ενέργεια που διαθέτει και με την οποία μπαίνει και βοηθά τους πράσινους να αλλάξουν ρυθμό.

Από τη στιγμή βέβαια που συνολικά ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ φαντάζει κάπως λογικό που και όλοι οι υπόλοιποι επιθετικοί πλην του Μακέντα δεν έχουν βρει ακόμα δίχτυα. Αυτό που δεν φαντάζει λογικό είναι πως πλην του Ιταλού μόνο οι Κολοβός και Περέα ουσιαστικά έχουν πάρει την ευκαιρία από τον Δώνη και όχι οι Καμπετσής και Βέργος.

Ο πρώτος έχει παίξει μόλις 15 λεπτά φέτος και αυτά στο παιχνίδι με την Ξάνθη που μπήκε ως αλλαγή και ο Βέργος είναι ο μοναδικός ο οποίος αν και τα πήγε εξαιρετικά στην προετοιμασία ακόμα δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό.

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει ουσιαστικά μια εβδομάδα μπροστά του προκειμένου να βγάλει... λαγό από το καπέλο και να δει ποιον παίκτη θα παρατάξει στην κορυφή της επίθεσης στο ματς με τον Ατρόμητο. Σε περίπτωση που πάντα ο Φεντερίκο Μακέντα δεν καταφέρει για ακόμη μια φορά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ο Έλληνας τεχνικός έχοντας δει πως ούτε το πείραμα Περέα αλλά ούτε και αυτό με τον Κολοβό έπιασε να επιλέξει και να δοκιμάσει μια άλλη λύση.

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές και το χρόνο που έχουν παίξει έως τώρα οι πέντε παίκτες που ο Γιώργος Δώνης με βάση τα λεγόμενα του και τα όσα έχει δείξει έως τώρα υπολογίζει στην κορυφή της επίθεσης.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΧΡ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΚΟΛ
Φεντερίκο Μακέντα 5 440 2
Δημήτρης Κολοβός 6 337 -
Χουάν Χοσέ Περέα 5 222 -
Αργύρης Καμπετσής 1 15 -
Νίκος Βέργος - - -
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ