ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν παίζει με Βόλο ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Δεν παίζει με Βόλο ο Κουρμπέλης
Kourbelis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο ματς με τον Αστέρα θα χάσει την αναμέτρηση της προσεχής Κυριακής με τον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός έχει πληγεί αρκετά τη φετινή σεζόν από τις κίτρινες κάρτες και τις απουσίες των ποδοσφαιριστών του από ματς λόγω τιμωρίας με τους πράσινους να είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τις περισσότερες κίτρινες έως τώρα.

Τελευταίος που την πλήρωσε στο ματς με τον Αστέρα ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τον αρχηγό του Παναθηναϊκό να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης η οποία ήταν η τέταρτη τη φετινή σεζόν και να χάνει το ματς που ακολουθεί με τον Βόλο.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού έπρεπε να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς που ακολουθούσαν κόντρα σε Βόλο (εκτός), Λαμία (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Άρη (εντός).

Παράλληλα βέβαια ο Γιώργος Δώνης έπρεπε να σκεφτεί με βάση και τις υπόλοιπες απουσίες που θα έχει δεδομένα στα παιχνίδια από παίκτες που είχαν συμπληρώσει κάρτες.

Καθώς στο ματς με το Βόλο έχει δηλωθεί να εκτίσει ήδη την ποινή του ο Αχιλλέας Πούγγουρας και σε αυτό που ακολουθεί με τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο έχουν δηλωθεί να εκτίσουν οι Χρήστος Δώνης και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Άρα και από τη στιγμή που ο Γιώργος Δώνης δεν ήθελε να μην έχει στη διάθεση του τον αρχηγό στα ματς με ΟΦΗ και Άρης ουσιαστικά η απουσία του από το ματς με τον Βόλο ήταν μονόδρομος.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ