ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν μπορεί να πει δεύτερο "όχι" για Ινσούα

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Ινσούα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα και ο Παναθηναϊκός, αν έρθει επίσημη πρόταση, δεν μπορεί να πει όχι και θα πρέπει άμεσα να πάρει άλλο αριστερό μπακ.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό η πώληση του Ινσούα, για τον οποίο από χθες μάθατε αποκλειστικά από το Sport24.gr με συνεχή ρεπορτάζ από το πρωί, ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα από τα Εμιράτα.

Η Αλ Ουάχντα του Χιμένεθ προσφέρει στον παίκτη 2 εκ. ευρώ για δυόμισι χρόνια και είναι διατεθειμένη να δώσει στους «πράσινους» 500.000 ευρώ. Αν αυτό έρθει και επισήμως ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να αρνηθεί την πρόταση.

Πρώτον, διότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι και θα φύγει ελεύθερος, όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, αφού υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό και δεύτερον, διότι ο Ινσούα βρίσκει ένα συμβόλαιο με σχεδόν τριπλάσιες αποδοχές από το σημερινό και είναι λογικό να θέλει να φύγει.

Από την άλλη και για τον Παναθηναϊκό θα είναι καλό από την στιγμή που θα χάσει τον παίκτη ελεύθερο να πάρει ένα ποσό και να μην κρατήσει κιόλας ένα παίκτη, που θα είναι δυσαρεστημένος, διότι θα έχει χάσει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

ΤΟ "ΟΧΙ" ΣΤΗ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός έχει πει μία φορά όχι στον Ινσούα και σε επίσημη πρόταση που έφερε. Ηταν Αύγουστος του 2018, όταν τότε μία άλλη ομάδα, που ήταν ο Χιμένεθ, η Λας Πάλμας, έκανε πρόταση στον Παναθηναϊκό ύψους 750.000 ευρώ και είχε συμφωνήσει με την Ουντινέζε, που έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός τότε δεν ήθελε να φύγει ο παίκτης, διότι δεν μπορούσε να τον αντικαταστήσει λόγω του περιορισμού μεταγραφών και ζήτησε την ρήτρα 1,5 εκ. ευρώ , για να πάρει τα μισά. Ουσιαστικά τα ίδια χρήματα θα έπαιρνε, αλλά βρήκε αφορμή από την ρήτρα και τελικά ο παίκτης δεν έφυγε.

Τώρα δεύτερο όχι δεν μπορούν να πουν οι πράσινοι, για έναν παίκτη που είναι φευγάτος. Ήδη ο Ρόκα κοιτάει στην αγορά για αριστερό μπακ και η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για το θέμα Ινσούα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ