ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν κρατάει τον Σαμαρά το τριφύλλι

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να μην δώσουν τελικά επαγγελματικό συμβόλαιο στον 19χρονο μπακ Διονύση Σαμαρά και να τον αφήσουν να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Έως την άφιξη του Φακούντο Σάντσες, ο 19χρονος (σ.σ. 20 Μαρτίου 2001) Διονύσης Σαμαράς, προερχόμενος από την ακαδημία του Παναθηναϊκού ήταν το μοναδικό καθαρόαιμο δεξί μπακ των πράσινων και είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος στην προετοιμασία του τριφυλλιού, να τον τσεκάρουν οι Ρόκα-Πογιάτος και να παίξει και στα φιλικά.

Οι πράσινοι όμως αποφάσισαν να μην δώσουν τελικά επαγγελματικό συμβόλαιο στον 19χρονο μπακ και να τον αφήσουν να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς θεωρούν πως με την έλευση του Φακούντο συν το μπακ που θα αποκτηθεί, είτε αυτός είναι ο Λύρατζης, είτε ο Βιάνα, είτε κάποιος άλλος ο Σαμαράς δεν θα είχε το χρόνο που απαιτούνταν για να εξελιχθεί.

Με όσα είδαν δηλαδή τον ένα μήνα που δούλεψε υπό τις οδηγίες των πράσινων κατάλαβαν πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να σταθεί στον Παναθηναϊκό και το καλύτερο για το μέλλον του ίδιου θα ήταν να πάει κάπου και να παίξει.

Ο 19χρονος μπορεί στην αρχή να ήταν λίγο ψαρωμένος στις προπονήσεις, που είναι και ο καθρέπτης για κάθε προπονητή, αλλά στα φιλικά που έπαιξε τόσο κόντρα στην Μαρκό όσο και στα επόμενα που πήρε χρόνο συμμετοχής με ΟΦΗ, Λαμία και ΠΑΟΚ είχε μια θετική παρουσία δείχνοντας κάποια από τα στοιχεία που τον διακρίνουν.

Τελικά όμως δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή των πράσινων και επειδή δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ κρίθηκε σκόπιμο να αποχωρήσει. Μάλιστα ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του ενώ έχει μαζέψει και τα πράγματα του από το «Γ. Καλαφάτης» καθώς εδώ και δύο μέρες δεν μετέχει στις προπονήσεις του τριφυλλιού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ