ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν γυρίζει στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα έχει ως πρώτη έδρα το "Σπύρος Λούης", αφού δεν συζητήθηκε επί της ουσίας η επιστροφή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η στενή συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, "αναζωπύρωσε" τις φήμες για την επιστροφή της ομάδας ποδοσφαίρου στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Όμως, αυτό το σενάριο δεν έχει πραγματική βάση.

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα αποτελέσει την έδρα του για τη σεζόν 2019-2020. Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, ουδέποτε οι διοικούντες συζήτησαν το ζήτημα, αφού υπάρχουν μία σειρά από ανασταλτικούς παράγοντες.

Καταρχάς, η ΠΑΕ πληρώνει ενοίκιο 243.000 ευρώ ετησίως για να παίζει στο "Σπύρος Λούης". Για να χρησιμοποιήσει το "Απόστολος Νικολαΐδης", έπρεπε ο Ερασιτέχνης να απαιτήσει ανάλογο αντίτιμο, αλλά ο ΑΟ είχε πιο υψηλές απαιτήσεις το καλοκαίρι του 2018. Συνεπώς, το οικονομικό είναι ο κύριος λόγος.

Επιπλέον, μετά από μία περίοδο που δεν φιλοξενεί επίσημα ματς, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα χρειαστεί ένα γερό λίφτινγκ. Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα κοστίσουν περίπου 500.000 ευρώ και θα επιβάρυναν την ΠΑΕ. Κάτι πρακτικά αδύνατο στην εποχή της λιτότητας, αφού η ΠΑΕ θα έπρεπε να πληρώσει ενοίκιο και συντήρηση...

Η μόνη αλλαγή που έχει συντελεστεί είναι η δεύτερη έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2019-2020. Αντί για το "Γεώργιος Καμάρας" της Ριζούπολης, που είχε δηλωθεί την προηγούμενη χρονιά, φέτος η ΠΑΕ θα δηλώσει το "Απόστολος Νικολαΐδης" έχοντας πάρει την άδεια του Ερασιτέχνη. Μία εξέλιξη που είχε γνωστοποιηθεί από τις αρχές Μαρτίου...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ