ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν έπαιξε και έρχεται ο Σαβιέ

Παναθηναϊκός: Δεν έπαιξε και έρχεται ο Σαβιέ

Ο Σαβιέ έμεινε εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι της Τοντέλα με αντίπαλο τη Μορεϊρένσε και έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι της Τοντέλα με αντίπαλο τη Μορεϊρένσε που διεξήχθη την Κυριακή (26/7) το βράδυ έμεινε ο Αντόνιο Σαβιέ ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση των πράσινων στα εξτρέμ.

Από τη στιγμή που ο 28χρονος επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα για να αποχωρήσει από την ομάδα και είχε βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προτιμήθηκε να μην χρησιμοποιηθεί και να μείνει τελείως εκτός. Η ομάδα του μάλιστα επικράτησε με 2-1 και εξασφάλισε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό και τη συμφωνία που υπάρχει με τον 28χρονο εξτρέμ ο Πορτογάλος αναμένεται στην Ελλαδα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (28/7) ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο τριφύλλι με τα διαδικαστικά και τις υπογραφές. Θα αποτελέσει έτσι ακόμη μια μεταγραφή για τους πράσινους μετά την απόκτηση των Βέλεθ, Αϊτορ και Καρλίτος.

Είναι δεδομένο πως ο Πορτογάλος δεν θα έρθει στη διάρκεια της Δευτέρας (26/7) καθώς δεν προλαβαίνει και η άφιξη του θα γίνει την Τρίτη (27/7) ή την Τετάρτη (28/7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ