ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν ενέκρινε η διοίκηση το 20%, νέα άρνηση από τους παίκτες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν δέχεται το 20% της μείωσης που αντιπρότειναν οι ποδοσφαιριστές. Πλέον, ή κάθε παίκτης θα διαπραγματευτεί ξεχωριστά ή θα υπάρξει παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου.

Δεν λέει να... τελειώσει η διαφωνία που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη διοίκηση και τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αναφορικά με το ποσοστό των μειώσεων που θα τους επιβληθούν από τη δόση Μαΐου, ως μέτρο «απορρόφησης» των οικονομικών επιπτώσεων στην «πράσινη» ΠΑΕ, μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Τη στιγμή που σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Super League, υπήρξαν συμφωνίες για το ύψος των περικοπών, στον Παναθηναϊκό το θέμα παραμένει ακόμη ορθάνοικτο. Ο Τσάβι Ρόκα ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (05/06), πως η διοίκηση δεν δέχεται το 20% της μείωσης που αντιπρότειναν χθες οι ποδοσφαιριστές για τη δόση Μαΐου (ήτοι 5% των ετήσιων αποδοχών τους), κάνοντας νέα αντιπρόταση για ένα ποσοστό περίπου στη... μέση.

Η αρχική πρόταση της διοίκησης ήταν «ψαλίδι» ύψους 40% της δόσης Μαΐου, ήτοι το 10% των ετήσιων απολαβών τους.

Οι παίκτες απάντησαν πως είτε θα ισχύσει το (τελικό) 5%, είτε δεν θα δεχθούν κάτι άλλο και πλέον υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα είναι να καλέσει η διοίκηση κάθε παίκτη ξεχωριστά για να αποφασίσουν από κοινού το ύψος της μείωσης και το δεύτερο είναι να υπάρξει παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου, για να βρεθεί μία φόρμουλα, πάνω στην οποία θα μπορέσουν να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ