ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν έκλεινε χωρίς νέα πρόταση ο Χατζηγιοβάνης!

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Xatzigiovanis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Αν ο Παναθηναϊκός δεν έκανε νέα πρόταση στον Τάσο Χατζηγιοβάνη το θέμα δεν θα είχε "κλείσει" θετικά για το τριφύλλι.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αναμένεται ίσως και αύριο να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο συμφώνησε την Παρασκευή μετά από συζητήσεις με τον Αλαφούζο και τον Δώνη.

Το στόρι της συμφωνίας σας του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη το αναλύσαμε το Σάββατο όταν 22χρονος μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε. Είναι δεδομένο και μπορούμε να το πούμε με πάσα βεβαιότητα, ότι αν δεν άλλαζε η πρόταση, που του είχε καταθέσει ο Νταμπίζας ο παίκτης δεν θα υπέγραφε.

Μάθαμε όμως και δύο-τρία σημαντικά πράγματα, που μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

* Η τελευταία επαφή του Νταμπίζα με τον εκπρόσωπό του παίκτη ήταν αρχές Σεπτεμβρίου, όταν του εστάλη (του εκπροσώπου) με mail η πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, την οποία και αρνήθηκε.

* Στην τελευταία κουβέντα, που είχε ο Νταμπίζας με τον Χατζηγιοβάνη πριν από ημέρες, αναφέρθηκε στον εκπρόσωπο του παίκτη και ότι θέλει να τον πάει στο εξωτερικό και να μην τον ακούσει. Ο Χατζηγιοβάνης δεν αισθάνθηκε καλά από αυτά που άκουσε και είχε αποφασίσει ότι δύσκολα θα άλλαζε κάτι και θα ψαχνόταν να πάει στο εξωτερικό τον Γενάρη, από την στιγμή, που διαφωνούσε με κάποιους όρους.

* Το θέμα ήταν στάσιμο, μέχρι που ο Αλαφούζος μίλησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη (όταν αποχώρησε ο Νταμπίζας), ο Δώνης με τον ίδιο τον Χατζηγιοβάνη και του έγινε νέα πρόταση με μικρές οικονομικές βελτιώσεις, αλλά με μπόνους συμμετοχών και συμφωνία κυρίων, για πώληση σε ομάδα του εξωτερικού με πρόταση περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Αμέσως είπε ναι, διότι εκτίμησε ο παίκτης και τη διαφορετική προσέγγιση, που του έγινε σε σχέση με την προηγούμενη από τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Αυτά, για να μην υπάρχει η εντύπωση, ότι ο Νταμπίζας είχε σχεδόν "κλείσει" τον παίκτη και θα γινόταν η ανανέωση και με την παραμονή του και χωρίς να κάνει ο Παναθηναϊκός νέα πρόταση στον Χατζηγιοβάνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ