ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν ανανεώνει με τη Μπραν ο Φόρμγκορντ

Παναθηναϊκός: Δεν ανανεώνει με τη Μπραν ο Φόρμγκορντ

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπραν παραδέχτηκε τη διαφωνία με τον Φόρμγκορντ, αλλά δεν είπε λέξη για τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που ήταν ήδη γνωστό για τις συζητήσεις της Μπραν με τον Βίτο Φόρμγκορ, επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής, Ρούνε Σόλντβεντ. Ο Σόλντβεντ μίλησε στα νορβηγικά ΜΜΕ και τόνισε ότι δεν τα βρήκαν για την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού, όπως έγραψε το βράδυ της Δευτέρας το Sport24.gr.

" Δεν υπάρχουν καθόλου αρνητικά συναισθήματα για τον Βίτο και τον εκτιμούμε πάρα πολύ. Παρόλα αυτά, η διαφορά είναι μεγάλη στη συζήτηση μας. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο" σχολίασε ο Σόλντβεντ.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Σόλντβεντ δεν προκάλεσαν έκπληξη. Ο Φόρμγκορ έχει ενημερώσει τη Μπραν ότι δεν θα μείνει στη Νορβηγία, αλλά αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί, είναι αν μπορεί να φύγει άμεσα, διότι το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Ο προπονητής Λαρς Άρνε Νίλσεν θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του Φόρμγκορ ως το τέλος της σεζόν και έχει εισηγηθεί να μην παραχωρηθεί. Επομένως, αυτός ο οποίος θα πρέπει να πάρει σχετική πρωτοβουλία είναι ο Φόρμγκορντ, ο οποίος περιμένει.

ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΑΝΙΤΑ

Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα "Leeds Live" ισχυρίζεται ότι ο Βουρνόν Ανίτα έχει αποφασίσει να πάρει μεταγραφή στις ΗΠΑ στο MLS, αντί για τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος σχετίζεται ξεκάθαρα με το οικονομικό, αφού στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πάρει τα λεφτά που ζητάει. Ωστόσο, το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο 30χρονος Ολλανδός χαφ δεν έχει καμία επίσημη πρόταση μέχρι τώρα, εκτός από του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, ο Ανίτα ακόμα δεν έχει αποδεσμευτεί από τη Λιντς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ