ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δανεικός στον Πανιώνιο ο Εμμανουηλίδης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θ' αγωνίζεται με τη φανέλα του Πανιωνίου την τρέχουσα σεζόν, καθώς οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του από τον Παναθηναϊκό. Πρώτη προπόνηση με τα κυανέρυθρα τη Δευτέρα (19/8) και γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Πανιώνιος είχε εκδηλώσει εδώ και ημέρες το ενδιαφέρον να αντέξει στο δυναμικό του τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και τελικά έφθασε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον μονοετή δανεισμό του 19χρονου επιθετικού.

Ο Εμμανουηλίδης θα γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης την τρέχουσα σεζόν, φορώντας τη φανέλα των κυανέρυθρων. Στην αρχή οι δύο ομάδες δεν τα έβρισκαν για τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή, αλλά τελικά επιτεύχθηκε συμφωνία.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του ίδιου, καθώς αποφάσισε ότι ο Ιστορικός ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο. Μάλιστα, τη Δευτέρα (19/8) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα στην οποία θ' αγωνίζεται δανεικός από το τριφύλλι μέχρι το Μάιο, έχοντας την πρώτη επαφή με τον Άκη Μάντζιο και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο ίδιος μάλιστα ο παίκτης φωτογραφήθηκε μαζί με τον μάνατζέρ του στα γραφεία του Πανιωνίου, επισημοποιώντας ουσιαστικά τη μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στους "κυανέρυθρους".

Παναθηναϊκός: Δανεικός στον Πανιώνιο ο Εμμανουηλίδης

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ