ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα του εμφάνιση

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα του εμφάνιση

Η ιβουάρ φανέλα με τις πράσινες ψιλές ρίγες και το concept της ακόμη πιο έντονης σύνδεσης του Παναθηναϊκού με την Αθήνα, με "βόλτες" των νέων εμφανίσεων σε όλα τα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Παρασκευής (4/9) την πρώτη από τις τρεις νέες φανέλες της Robe di Kappa που θα φορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020/21), συν την περσινή επετειακή με τις μεγάλες πράσινες ρίγες.

Το promo των νέων εμφανίσεων του "τριφυλλιού" στους δρόμους της Αθήνας, ξεκινάει με την ιβουάρ φανέλα (ένας τόνος πιο έντονου εκρού, με πολύ ψιλές πράσινες ρίγες, τύπου Λίβερπουλ της δεκαετίας του ’90), που θα είναι αυτή που θα χρησιμοποιεί ο Παναθηναϊκός ως επί το πλείστον στα εκτός έδρας παιχνίδια του, αν και θα... ντεμπουτάρει στο αυριανό (Σάββατο 5/9, 19:00) φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο "Ελ Πάσο". Μία φανέλα που είναι ήδη διαθέσιμη για τους φίλους της ομάδας στη μπουτίκ.

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα του εμφάνιση

Η "βόλτα" με τις νέες φανέλες του Παναθηναϊκού έχει ως αφετηρία την πλατεία Συντάγματος κι ακολουθούν ο Ναός του Ολυμπίου Διός και το Ζάππειο. Πρόθεση των πράσινων είναι να συνδέσουν ακόμη περισσότερο το κλαμπ με την Αθήνα, τη βάση και την έδρα του συλλόγου, θυμίζοντας σε όλους πως η ομάδα της πρωτεύουσας είναι ο Παναθηναϊκός.

Τις προσεχείς μέρες το εν λόγω concept θα έχει και... συνέχεια, με περισσότερες βόλτες σε χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, όπου θα υπάρξουν κι άλλες στάσεις τόσο με αυτή τη φανέλα (χρώματος ιβουάρ) όσο και με τις άλλες δύο, την πράσινη των εντός έδρας αγώνων και την τρίτη που θα είναι λίγο διαφορετική. Η δεύτερη φανέλα αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα την Κυριακή (6/9) και η τρίτη την Δευτέρα (7/9), ενώ τις επόμενες ημέρες και οι δύο θα είναι διαθέσιμες προς πώληση τόσο στο ίντερνετ, όσο και στη μπουτίκ και στα άλλα καταστήματα της Robe di Kappa.

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα του εμφάνιση
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ