ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αβάσιμο σενάριο από την Αλγερία

Algeria's Baghdad Bounedjah carries the ball after he scored against Honduras, as he celebrates with his teammate Oussama Darfalou during a group D match of the men's Olympic football tournament at the Rio Olympic Stadium in Rio De Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 4, 2016. (AP Photo/Leo Correa)
Algeria's Baghdad Bounedjah carries the ball after he scored against Honduras, as he celebrates with his teammate Oussama Darfalou during a group D match of the men's Olympic football tournament at the Rio Olympic Stadium in Rio De Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 4, 2016. (AP Photo/Leo Correa) AP

Ιστοσελίδα στην Αλγερία υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον επιθετικό της Αλ Σαντ, Μπούνενταχ.

Στο πνεύμα των ημερών, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αβάσιμα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό... Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " lagazettedufennec.com", ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός Μπαγκντάτ Μπούνενταχ προβάρει την πράσινη φανέλα.

Ο 27χρονος στράικερ ανήκει στην Αλ Σαντ της Ντόχα και αποτελεί το βασικό "9άρι" της. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ονομαστικά ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος εμφανίζεται να έχει ταξιδέψει στην πρωτεύουσα του Κατάρ και να έχει αρχίσει από την Πέμπτη (27/12) διαπραγματεύσεις για την αγορά του Μπούνενταχ.

Με βάση το ρεπορτάζ, η τιμή του Μπούνενταχ έχει οριστεί από την Αλ Σαντ στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει υψηλές αποδοχές. Το συμβόλαιο του Αλγερινού επιθετικού λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021.

Οι παράγοντες της Αλ Σαντ δεν έχουν διάθεση να συναινέσουν στην πώληση του Μπούνενταχ και προετοιμάζουν δύσκολη... διαπραγμάτευση για τον Σαραβάκο. Επιπλέον, ο Σαραβάκος φέρεται αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, ανεξαρτήτως κόστους.

Φυσικά, είναι προφανές ότι ο δημοσιογράφος έχει μπερδευτεί. Αφενός ο Παναθηναϊκός δεν κινείται σε τόσο υψηλά ποσά, αφετέρου ο Σαραβάκος δεν αναμειγνύεται στα μεταγραφικά. Επίσης το τριφύλλι δεν έχει δικαίωμα απόκτησης ξένου ποδοσφαιριστή στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται τον Ιανουάριο.

Τώρα, εάν άλλη ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Μπούνενταχ, θα φανεί στις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ