ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός λόγω ίωσης ο Χατζηθεοδωρίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης δεν πήγε στην προπόνηση και έμεινε κλινήρης, ενώ το μεγάλο “κύμα” των διεθνών του Παναθηναϊκού επέστρεψε στο Κορωπί.

Νέο κρούσμα ίωσης εμφανίστηκε στο “Γεώργιος Καλαφάτης”, το δεύτερο αυτή την εβδομάδα. Μετά τον Αχιλλέα Πούγγουρα τη Δευτέρα, την Τετάρτη ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έμεινε κλινήρης στο σπίτι του για να αναρρώσει από την ασθένεια.

Ασφαλώς, οι δύο ασθενείς παίκτες σε μία εβδομάδα προκαλούν ανησυχία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, είναι νωπή η επιδημία που ξέσπασε στις αρχές του Ιανουαρίου και που κόστισε τόσο πολύ στην ομάδα.

Στο μεταξύ, οι διεθνείς επέστρεψαν στη βάση τους, εκτός από δύο. Μόνο οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν απόντες, αλλά την Πέμπτη θα ενσωματωθούν με τους συμπαίκτες τους. Οι Κάτσε, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Καμπετσής, Αποστολάκης έκαναν αποφόρτιση.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Πούγγουρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Τα 4 εκατ. για Κουρμπέλη!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ