Παναθηναϊκός: Αρχίζει ο κύκλος των ανανεώσεων

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να καλέσει τους Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη για να συζητήσουν για τη μελλοντική συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό.

Ένα από τα πιο "φλέγοντα" ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Νίκος Νταμπίζας στον Παναθηναϊκό, είναι τα νέα συμβόλαια που θα προσφέρει σε παίκτες του ρόστερ. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού σκοπεύει να επιβραβεύσει κάποιους "πράσινους" προτείνοντας ευνοϊκότερους όρους, με παράλληλη χρονική επέκταση. Όμως, αυτό δεν είναι απλή υπόθεση.

Η λιτότητα που εφαρμόζει η ΠΑΕ περιορίζει τις κινήσεις του Νταμπίζα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και πρέπει να μοιράσει τα χρήματα στους παίκτες, ανάλογα με την αξιολόγηση που κατέληξε μαζί με τον Δώνη. Επομένως, δεν έχει τη δυνατότητα να προτείνει υπέρογκες αυξήσεις, ούτε να κλείσει όλους τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε και είναι αναγκασμένος να θέσει προτεραιότητες.

Αποτελεί ειλημμένη απόφαση ότι οι αναπροσαρμογές συμβολαίων θα διαχωριστούν σε κύκλους. Κάθε παίκτης στον οποίο θα κατατεθεί πρόταση θα ενταχθεί σε διαφορετικό χρονικό γκρουπ, ανάλογα με τις απαιτήσεις του και με το επείγον της υπόθεσης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ιεραρχικά ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει τους Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιάννη Μπουζούκη και Τάσο Χατζηγιοβάνη. Ο αρχηγός και οι δύο πιο "εμβληματικοί" νεαροί θα κληθούν στις επόμενες μέρες από τον Νταμπίζα για να συζητήσουν για τη μελλοντική συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος που προηγούνται οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης είναι απλός: είναι βασικοί στον ελληνικό "κορμό", θεωρούνται απαραίτητοι από τον Γιώργο Δώνη και αν δεν συνεχίσουν στο "Καλαφάτης", η ΠΑΕ μπορεί να εισπράξει χρήματα από την πώληση τους. Άρα, ο Νταμπίζας είτε θα εξασφαλίσει την παραμονή των "πυλώνων" της ομάδας, είτε θα χρειαστεί να τους αντικαταστήσει (έναν ή περισσότερους), αλλά με γεμάτο ταμείο...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το πιο μεγαλόπνοο crime show του Netflix έφτασε

Από τον Brad Pitt στο διάστημα μέχρι το πιο φιλόδοξο αστυνομικό δράμα που έχει κάνει ως τώρα το Netflix.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS