ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Άρχισε η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Παναθηναϊκός, πανηγυρικό EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό τη Δευτέρα (22/10) και θα επιστρέψουν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" την Τρίτη (23/10) για την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με τις ευνοϊκότερες συνθήκες άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι (29/10) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το ιατρικό δελτίο του Γιώργου Δώνη δεν είχε κανένα νέο όνομα στην πρώτη προπόνηση μετά από παιχνίδι και αυτό ήταν το καλύτερο νέο!

Την Κυριακή (21/10) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς με τον Πανιώνιο, έκαναν αποφόρτιση και αποθεραπεία, ενώ οι Μουνιέ, Στάικος και Άλτμαν έκαναν τις ασκήσεις τους.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά παίζοντας πολλά παιγνίδια σε μικρό χώρο. Οι Κάτσε και Γιόχανσον βρίσκονται στο 100%, αφού ο Δώνης δεν πήρε ρίσκο με τον Πανιώνιο και τους προφύλαξε, οπότε οι δύο παίκτες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού θα έχει ρεπό τη Δευτέρα (22/10), ώστε οι παίκτες να χαλαρώσουν πριν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Ο Δώνης θα τους περιμένει στο αθλητικό κέντρο του Κορωπίου την Τρίτη (23/10) στις 18:00, ενώ μία ημέρα αργότερα το πρόγραμμα προβλέπει προπονήσεις το πρωί και το απόγευμα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ