ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρνητικοί οι πράσινοι στην πρόταση για μείωση κατά 40% της δόσης Μαΐου

Παναθηναϊκός: Αρνητικοί οι πράσινοι στην πρόταση για μείωση κατά 40% της δόσης Μαΐου

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν αρνητικοί στην πρόταση που τους έγινε για μείωση των συμβολαίων ύψους 40% της δόσης Μαΐου.

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Τσάβι Ρόκα ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Κορωπί μετά τις αρχές Μαρτίου συνομίλησε με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, και του μετέφερε την πρόταση για μείωση στα συμβόλαια των πράσινων.

Η πρόταση αυτή ανέφερε μείωση 40% στη δόση Μαΐου σε όσους παίκτες του τριφυλλιού έχουν συμβόλαια από 60.000 και πάνω.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού το Σάββατο το πρωί, μετά το πέρας της προπόνησης, μάζεψε όσους παίκτες έχουν συμβόλαιο άνω των 60.000 ευρώ για να τους μεταφέρει την πρόταση της διοίκησης.

Οι πράσινοι απέρριψαν την πρόταση και θα το μεταφέρουν στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και πλέον οι δύο πλευρές θα μπουν σε νέα διαπραγμάτευση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξαν παίκτες που τόνισαν πως είναι άδικο να γίνουν οριζόντιες μειώσεις και πως θα έπρεπε κάθε παίκτης να συζητήσει ξεχωριστά. Υπήρξε και η άποψη πως από τη στιγμή που θα συνεχιστούν τα playoffs και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα δεν πρέπει να γίνει καμία μείωση.

Όλα αυτά θα μεταφερθούν στον Τσάβι Ρόκα ο οποίος θα αναλάβει να ενημερώσει τη διοίκηση και εν συνεχεία θα υπάρξουν και νέες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ