ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISS
Panathinaikos, proponisi (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Πρώτη συγκέντρωση στον Παναθηναϊκό για τη σεζόν 2020-21 με την πρώτη μέρα να έχει τεστ για κορονοϊό τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά. Εργομετρικά και εξετάσεις την Παρασκευή και πρώτες προπονήσεις το Σάββατο (8/8).

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ για κορονοϊό που έκαναν παίκτες, μέλη του προπονητικό τιμ και το επιτελείο του Παναθηναϊκού στην πρώτη συγκέντρωση για τη σεζόν 2020-21 την Πέμπτη (6/8) το πρωί. Το βάρος είχε πέσει στα τεστ για κορονοϊό και στα αποτελέσματα τους ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Εν συνεχεία και από τη στιγμή που όλα ήταν αρνητικά οι παίκτες πήγαν σε γκρουπ στο "Υγεία" για αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις ενώ παράλληλα το απόγευμα ξεκίνησαν και οι εργομετρικές εξετάσεις του στο PAO LAB.

Την Παρασκευή θα συνεχιστούν οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση, που θα είναι διπλή, πρωί και απόγευμα. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης για πρώτη φορά στο «Γ. Καλαφάτης» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι 39 συνολικά παίκτες μαζί με τα μέλη του προπονητικού τιμ αλλά και το επιτελείο της ομάδας, υποβλήθηκαν σε test για Covid-19. Τα αποτελέσματα για όλους βγήκαν αρνητικά, όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες αργότερα.

Εν συνεχεία, το πρώτο γκρουπ παικτών μετέβη στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» για αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Το απόγευμα και αφού πρώτα είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των test για Covid-19, ξεκίνησαν οι εργομετρικές εξετάσεις στο PAO LAB αλλά και η κινητική ανάλυση βάδισης με τη συνδρομή του Καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Γιώργου Γεωργούδη και της ομάδας του.

Το πρωί της Παρασκευής θα συνεχιστούν τόσο οι εξετάσεις στο «ΥΓΕΙΑ» όσο και τα εργομετρικά και η κινητική ανάλυση βάδισης. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στις 8:00 αλλά και στις 19:00".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ