ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε πρόταση της Γκιμαράες ο Σαβιέ, έρχεται στην Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε πρόταση της Γκιμαράες ο Σαβιέ, έρχεται στην Αθήνα

Ο Αντόνιο Σαβιέ αρνήθηκε πρόταση που του έγινε από την Γκιμαράες και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Την ερχόμενη Κυριακή (26/07) ο Αντόνιο Σαβιέ αναμένεται να παίξει το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Τοντέλα κόντρα στην Μορεϊρένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ και η ομάδα του δίνουν μάχη για να παραμείνουν στην κατηγορία και θέλουν ένα βαθμό για να διατηρηθούν στην Primeira Liga.

Αμέσως μετά ο Σαβιέ αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό εδώ και περίπου δέκα ημέρες και το μόνο που απομένει είναι να φτάσει στη χώρα μας και να ρυθμιστούν τα τυπικά. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός έως το καλοκαίρι του 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες οι απολαβές του, θα είναι περίπου 150.000€ σε ετήσια βάση.

Μάλιστα, ο Σαβιέ έριξε πόρτα στην Γκιμαράες η οποία του έκανε πρόταση, όμως η απάντηση του ήταν αρνητική. Ξεκαθάρισε δε ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στη χώρα μας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ