ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απών ο Κουρμπέλης, ο 17χρονος Τζαβίδας στην αποστολή

Παναθηναϊκός: Απών ο Κουρμπέλης, ο 17χρονος Τζαβίδας στην αποστολή

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν προπονήθηκε το Σάββατο (22/8) το πρωί και θα χάσει το φιλικό με τη Μάρκο στο οποίο αναμένεται να παίξει ο 17χρονος Μάριος Τζαβίδας που προπονήθηκε το πρωί με την πρώτη ομάδα όπως και ο Λαζαρίδης.

Για το απόγευμα του Σαββάτου είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μαρκό (18:30, ζωντανά από το Παναθηναϊκός TV).

Ένα φιλικό στο οποίο το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και αναμένεται να μην παίξει και στο φιλικό με τη Μαρκό.

Αντίθετα σε αυτό αναμένεται να αγωνιστούν οι Μάριος Τζαβίδας, Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Γεώργιος Τουρκοχωρίτης, Γεώργιος Σιδεράς από την Κ19 του Παναθηναϊκού.

Οι τέσσερος παίκτες ειδοποιήθηκαν να βρεθούν στην προπόνηση του τριφυλλιού και να παίξουν και στο φιλικό καθώς ο Πογιάτος ήθελε να έχει συγκεκριμένους παίκτες στη διάθεση του ώστε να κάνει τα πλάνα του. Οι τέσσερις μικροί γυμνάστηκαν το Σάββατο το πρωί και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με τη Μαρκό.

Ο Τζαβίδας μάλιστα που παίζει ως φορ είναι ο μικρότερος παίκτης που θα έχει στη διάθεση του ο Πογιάτος, όντας γεννημένος τον Οκτώβριο του 2003.

Ενώ επίσης είναι ιδιαίτερο το γεγονός πως Σπύρος Τζαβίδας και Μάριος Τζαβίδας, δύο αδέλφια, θα βρεθούν στην ίδια αποστολή και αναμένεται να παίξουν στο φιλικό κάτι που έχει να συμβεί από την εποχή που έπαιζαν στον Παναθηναϊκό ο Οδυσσέας και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Το πρωί του Σαββάτου ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καρλίτος, αποφόρτιση έκανε ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ