ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Άψογη διαχείριση

Παναθηναϊκός: Άψογη διαχείριση
EUROKINISSI

Ο Τσάβι Ρόκα και τα στελέχη της ΠΑΕ έχουν φέρει πιο κοντά το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη, που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες με στόχο την απόλυτη ανατροπή.

Την προηγούμενη εβδομάδα και μετά την ανοιχτή διαφωνία του Γιώργου Δώνη με το τελεσίγραφο που του έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος, υπήρχε η γενική εντύπωση ότι η ρήξη είναι οριστική και ότι μπορεί να είναι και άμεσο το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Από την ημέρα που ο Τσάβι Ρόκα επέστρεψε από την Ισπανία, όπου είχε πάει για προσωπικούς λόγους, έχουν σημειωθεί σιγά-σιγά βήματα προς την οριστική εκτόνωση της κρίσης.

Αρχικά λεγόταν ότι ο Δώνης θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι και θα ήταν απίθανο να μείνει και τη νέα χρονιά και σήμερα υπάρχουν πιθανότητες και για αυτό που φαινόταν απίθανο μέχρι πριν λίγες ημέρες.

Ο Ρόκα μίλησε και με τον Δώνη και με τον Αλαφούζο. Ο Ισπανός έχει πάρει άριστα στην διαχείριση της πρώτης κρίσης επί των ημερών του και δείχνει με τις πράξεις του ότι επιθυμεί την παρουσία του Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν.

Από την άλλη, στο να εκτονωθεί η κρίση έχουν παίξει ρόλο και δύο στελέχη της ΠΑΕ. Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης και ο Κώστας Κωνστάντος έχουν κάνει τις κινήσεις που πρέπει ώστε να περάσει η κρίση της προηγούμενης εβδομάδας και να συναντηθούν, να τα πουν από κοντά ο Αλαφούζος με τον Δώνη. Τα εύσημα για την διαχείρηση της κρίσης ανήκουν και σε αυτούς.

Αυτή την στιγμή είμαστε κοντά στο να γίνει το ραντεβού με την παρουσία Αλαφούζου, Ρόκα και Δώνη. Αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες με στόχο διπλό.

Πρώτα να επανέλθει η ηρεμία στις σχέσεις των δύο να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και να συζητηθεί το ενδεχόμενο της συνέχισης της συνεργασίας και τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ρόκα προσπαθεί για την ανατροπή
Παναθηναϊκός: Έγινε η πρόταση στον Χρήστο Δώνη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ