ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε προληπτικά ο Σένκεφελντ μετά από άτσαλη πτώση

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ βγήκε προληπτικά από το πρόγραμμα μετά το χτύπημά του στο γλουτό, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Τεστ κορονοϊού για όλη την ομάδα, περιμένουν τα αποτελέσματα για να μπουν από αύριο και οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης

Ο μικροτραυματισμός του Μπαρτ Σένκεφελντ στο γλουτό (έπειτα από άτσαλη πτώση του σε εναέρια διεκδίκηση), κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης (9/9), δημιούργησε μία σχετική ανησυχία στον Ντάνι Πογιάτος, ιδίως απ’ τη στιγμή που ο Ολλανδός -με οδηγία του ιατρικού τιμ- αποχώρησε από το πρόγραμμα.

Ο πρώτος έλεγχος πάντως, δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και ικανό να κρατήσει τον 29χρονο στόπερ εκτός, από την κυριακάτικη (13/9) πρεμιέρα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η αποχώρησή του από την προπόνηση έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αν κι εντός της ημέρας θα γίνει επανέλεγχος από την ιατρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, οι Κουρμπέλης και Διούδης (που επέστρεψαν προχθές απ’ τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ομάδα) προπονήθηκαν για προληπτικούς λόγους σε διαφορετική ώρα από το υπόλοιπο γκρουπ, λόγω του νέου κρούσματος κορονοϊού εντός της "γαλανόλευκης" (Λημνιός).

Μετά την προπόνηση πάντως, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης Covid-19 κι εφόσον τα αποτελέσματα είναι καθαρά, οι δύο "πράσινοι" διεθνείς θα μπουν από την Πέμπτη (10/9) κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Ντάνι Πογιάτος αφιέρωσε μεγάλο μέρος του προγράμματος σε ασκήσεις κατοχής μπάλας, συνεχίζοντας με πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους και παιχνίδι δύο ομάδων στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, ενώ γυμναστήριο έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης. Τέλος, απουσίασε ο Μαυρομμάτης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ