ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε ο Νάγκι, αμφίβολος ενόψει ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε ο Νάγκι, αμφίβολος ενόψει ΑΕΚ
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΑΕΚ καθώς ο Νάγκι αποχώρησε από το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ συνεχίστηκε με ένα απρόοπτο για τον Γιώργο Δώνη ο οποίος είδε τον Ντομινίκ Νάγκι να αποχωρεί από το πρόγραμμα. Ο Ούγγρος εξτρέμ ένιωσε μια ενόχληση στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και εγκατέλειψε την προπόνηση.

Η κατάσταση και ο χρόνος αποθεραπείας του θα εκτιμηθούν στη διάρκεια της Πέμπτης καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς. Φυσικά η παρουσία του Ούγγρου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα θεραπεία έκανε και την Τετάρτη ο Πούγγουρας εν αναμονή των αποτελεσμάτων για τις ενοχλήσεις που έχει στους κοιλιακούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής μπάλας και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

Στο μέσο της προπόνησης αποχώρησε με ενόχληση στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού ο Νάγκι. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ινσούα, Πούγγουρας, Αγιούμπ, ενώ ατομικό έκαναν οι Κολοβέτσιος, Κολοβός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ