ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Σάρρας από το ιατρικό επιτελείο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η πρώτη αλλαγή στο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αφορά την αποχώρηση του Μάνου Σάρρα, ο οποίος συνόδευε τις αποστολές. Διατηρείται προς το παρόν ο επικεφαλής του τμήματος, Γιάννης Λεβάκος.

Αλλαγές συντελούνται σε όλα τα επίπεδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο ορθοπεδικός Μάνος Σάρρας (αριστερά στη φώτο) δεν θα συνεχίσει στο ιατρικό επιτελείο, αφού ενημέρωσε τον Νίκο Νταμπίζα ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του λόγω φόρτου εργασίας.

Ο Σάρρας δεν ήταν ο επικεφαλής ιατρός, αλλά αυτός ο οποίος συμμετείχε στις αποστολές της ομάδας και βρισκόταν στον πάγκο, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες όταν παρουσιαζόταν ανάγκη. Ο προϊστάμενος του τμήματος είναι ο Γιάννης Λεβάκος, ο οποίος προς το παρόν διατηρείται στη θέση του.

Ο Σάρρας είναι ορθοπεδικός χειρούργος και τραυματιολόγος και προσελήφθη στον Παναθηναϊκό στις 16 Ιουνίου του 2017. Ο αντικαταστάτης του δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, αλλά ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει βιογραφικά και θα αποφασίσει σύντομα.

Είναι γεγονός ότι φέτος παρατηρήθηκαν επιπλοκές στη διαχείριση των τραυματισμών κάποιων παικτών και ο Νταμπίζας σχεδίαζε παρεμβάσεις. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μίλησε με τον Μάνο Σάρρα και κατέληξαν ότι είναι προτιμότερο να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ