ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αποθεώθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" ο Διούδης

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Διούδης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο "Γ. Καραϊσκάκης" βρέθηκε την Πέμπτη (15/11) το απόγευμα στο "Γ. Καλαφάτης" και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του.

Η παρουσία του Σωκράτη Διούδη στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού την Πέμπτη το απόγευμα ήταν αυτή που τράβηξε πάνω τα βλέμματα όλων στο "Γ. Καλαφάτης".

Ο 26χρονος γκολκίπερ ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο "Γ. Καραϊσκάκης" βρέθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο αθλητικό κέντρο των πράσινων με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπο του από τη σύγκρουση του με το Νάτχο.

Ο Διούδης είδε όλους τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν και να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή καθώς άπαντες με το που τον είδαν πήγαν προς το μέρος τους και ενδιαφέρθηκαν να δουν σε τι κατάσταση είναι και φυσικά να του ευχηθούν περαστικά.

Όπως είναι φυσικό ο τερματοφύλακας των πράσινων δεν έκανε προπόνηση αλλά ακολούθησε ήπια φυσικοθεραπευτική αγωγή. Ο ίδιος μάλιστα αισθάνεται καλύτερα και λέει πως θέλει να παίξει στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 11η αγωνιστική αλλά από το ιατρικό τιμ του έχουν συστήσει πως θα πρέπει να είναι προσεχτικός και του έχουν δώσει οδηγίες για περαιτέρω ξεκούραση και την επόμενη εβδομάδααναμένεται να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις ήπιας μορφής.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟ, ΜΑΚΕΝΤΑ

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Πέμπτης οι Κολοβέτσιος και Μακέντα δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και θα μπουν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης την επόμενη εβδομάδα.

O μεν Κολοβέτσιος νοιώθει ενοχλήσεις στην έσω πλευρά της δεξιάς ποδοκνημικής όπου υπέστη διάταση συνδέσμου στο ματς της περασμένης Κυριακής. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού ακολουθεί φυσικοθεραπεία και θα αξιολογείται καθημερινά ενώ αναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο δε Μακέντα δέχθηκε κτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική και έχει συνεχιζόμενα συμπτώματα στην περιοχή του δελτοειδούς συνδέσμου. Θα μείνει εκτός προπονήσεων αυτή την εβδομάδα και θα επανενταχθεί στις προπονήσεις την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη

ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΑΛΤΜΑΝ

Πλην του Διούδη η ευχάριστη είδηση από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν η παρουσία του Άλτμαν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης με τον Ισραηλινό να παίζει και στο διπλό που έγινε προς το τέλος του προγράμματος αλλά σε ρόλο μπαλαντέρ και χωρίς να έρχεται σε επαφή με τους συμπαίκτες του.

Στην προπόνηση από τη στιγμή που δεν μετέχουν οι Διούδης (τραυματίας), Κότσαρης (Εθνική Ελπίδων), Χριστογεώργος (Εθνική Νέων) πήραν μέρος και οι δυο γκολκίπερ της Κ19, Χριστοδουλής και Μπότσαρης.

Να σημειώσουμε ότι απών από την προπόνηση ήταν ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας είχε υποβληθεί σε εγχείριση στη βουβωνοκήλη.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει το πρωί, όπως και το Σάββατο και εν συνεχεία οι πράσινοι τη Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης την Δευτέρα το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ