ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποσυμφόρηση στο ρόστερ!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η αποσυμφόρηση του ρόστερ, για να μπορεί να δουλέψει καλύτερα ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση και να μην υπάρχουν παίκτες, που είτε δεν υπολογίζονται, είτε δεν τους χρησιμοποιεί.

Ο Γιώργος Δώνης έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του 35 παίκτες, που είναι πολύ μεγάλος αριθμός, για να μπορέσει ένας προπονητής να δουλέψει σωστά με τους παίκτες.

Φυσικά από αυτούς τους 35 (με τους τερματοφύλακες) οι πέντε είναι οι «κομμένοι», που είναι στις προπονήσεις, όμως, όπως και κάποιοι άλλοι παίκτες, που δεν παίρνουν μέρος στις ασκήσεις τακτικής.

Τις τελευταίες ημέρες σας έχουμε αναφέρει, ότι είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τους Μουνιέ, Οικονόμου, Αρμενάκα, Τζανδάρη, προκειμένου το συντομότερο να βρεθεί η λύση και να αποχωρήσουν από τους «πράσινους». Στους παίκτες, που δεν υπολογίζονται είναι και ο Αγγελόπουλος.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι του Μουνιέ και λόγω συμβολαίου και λόγω του ότι ο παίκτης δεν είναι εύκολο να βρει ομάδα στο εξωτερικό, που να τον καλύπτει. Η επιθυμία των «πρασίνων» είναι αυτοί οι παίκτες να φύγουν... χθες και εκεί έχει πέσει το βάρος το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 2-3

Αν τελικά φύγουν όλοι οι «κομμένοι» αναμένεται να γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν και άλλοι δύο-τρεις παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, που έχει κριθεί, η θα κριθεί, ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Έτσι ώστε ο αριθμός να φθάσει περίπου τους 27-28 με τους τερματοφύλακες και να γίνουν μία, η δύο προσθήκες τον Γενάρη.

Είναι υπό κρίση και κάποιοι παίκτες, από αυτούς που έχουν έρθει το καλοκαίρι και μέχρι σήμερα δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ